Der er flere gode grunde til at renovere sit eternittag ellere bliktag:
 

  • Det er billigere at vedligeholde end at udskifte:
  • Tagets levetid kan forlænges med op til 20 år.
  • Et nyt tag koster ca. 4 til 5 gange mere end rensning og maling af det eksistrende tag

Fra den dag taget er lagt, slides det af vind og vejr. Efter 20 til 30 år, med skiftende årstider og vejrsituationer, vil et tag trænge til en renovering, ellers kan der ske varig skade.

Alger og mos har en god grobund på taget, hvis overfladen er ru, åben og fugtig. Alger og mos binder vand og snavs og leder fugt ind i pladerne.
 

Er der revner i det oprindelige tag, bliver overfladen porøs og fugt trænger ind og underminerer spær mv. Det overordnede resultat af at misligeholdt tage er udskiftning til et nyt​

Miljøgodkendt Udstyr​

​At rense et tag er en specialopgave, der kræver specialudstyr. Vores udstyr er et miljøgodkendt højtryksanlæg, der arbejder med tryk på 250-350 bar. For at udstyret må kaldes miljøgodkendt, kræves det blandt andet, at der anvendes et specielt rensehoved med en dybderensende effekt, der samtidig holder spulevandet, hvor det skal bruges. 

Vi opsamler vores spildevand ved at nedløbsrøret lukkes med et stykke PVC plast. Herefter suges det ved hjælp at pumpe ned i et engangsrensefilter, der tilbageholder alt snavs og frigivne asbestfibrer, hvorefter det rensede spildevand ledes i kloakken.

Renseprocessen​

​Rensning af et tag forgår over to omgange


Skyldning med Rodalon mod alger og mos

Skyldning med rent vand, sikrer et godt underlag hvis taget efterfølgende skal males.