​Algebehandling er en effektiv og billig løsning til fjernelse af alger og mos belægninger. I nogle tilfælde er en sådan behandling tilstrækkelig for at vedligeholde taget, facaden eller andre overflader der er udsat for fugt. Alle typer tag kan få algebehandling.

Algebehandling ved Thisted, Nykøbing Mors og Struer

En algebehandling er godt for mange ting. Stakit, fliser, udhæng på hus, træterrasser og alle vaskbare overflader som normalt er udsat for fugt. Nordvest Ejendomsservice tilbyder lige nu algebehandling fra kun 700,- kr. pr tag. Det kan også være en rigtig god idé at tegne et abonnement på algebehandling.

​Der er mange fordele ved algebehandling:

  • Spar penge på vedligeholdelse
  • Din boligs levetid forlænges
  • Pænt og rent udseende

Som nævnt ovenfor kan der være mange forskellige overflader, som kunne få gavn af at få en omgang algebehandling. Mange vælger at få algebehandling af tag, sådan at det forlænger levetiden på det nuværende tag. Vedligeholder du dit tag frem for at købe nyt, vil du opleve en kæmpe besparelse.

Mange får også algebehandling af terrasser og fliser i haven, sådan at det ser pænt ud udenfor. Når alger vokser på overflader kan det gøre dem glatte, så der er også en sikkerhedsmæssig faktor man skal tage med i sine overvejelser. Vi kan også tilbyde at efterbehandle dine overflader, sådan at fugt har svære ved at sætte sig fast og trænge ind. Hør mere ved at kontakte os.

Nabo / vejaftale

Hvis i som naboer går sammen og bestiller algebehandling, sparer i penge. Det sparer på vores kørsel, op og nedpakning, og det kommer selvfølgelig jer tilgode. Det kræver at vi kan udføre behandlingerne samme dag, eller at der er aftalt nærmere om hvilke dage.

Kontakt os for et tilbud på algebehandling

Vil du høre mere, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 26 16 33 eller ved at skrive en mail til os på info@nordvestejendomsservice.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer omkring dit ønske.