Der kan være mange gode grunde til at få efterisoleret dele eller hele huset. Dels er der det økonomiske aspekt, samtidig med den glæde man får som beboer i huset, når indeklimaet er behageligt.

Nordvest Ejendomsservice, står klar til at udføre og rådgive alle med hensyn til efterisolering ved Thisted, Nykøbing Mors og Struer. Læs nedenfor hvordan vi kan hjælpe dig.

Efterisolering ved Thisted, Nykøbing Mors og Struer

Som navnet antyder er efterisolering noget man udfører efter huset er opført. Har du et hus af ældre dato eller synes du det er koldt, klamt og har du dårligt indeklima, så kan det være du skal overveje at få efterisoleret dele af dit hus. Mange vælger at efterisolere de mest kritiske steder og her vil vi rigtig gerne rådgive dig omkring hvilke områder du bør fokusere på først.

Mange får typisk hjælp til efterisolering disse steder:

  • Loft
  • Ydervæg
  • Gulv
  • Sokkel
  • Hulmurene
  • Hele huset

Det afhænger udelukkende af hvordan dit hus er opført i forhold til hvor du bør efterisolere. Det smarte ved efterisolering er at du mærke forskellen fra dag ét. Ikke nok med at det bliver langt mere behageligt at være hjemme, så får du også en glædelig overraskelse når du kigger på varmeregningen.

Har du et velisoleret hus, vil du kunne spare mange penge på varmeregningen.

Pris på efterisolering

Prisen på efterisolering afhænger af 2 faktorer. Dit hus og hvilken type efterisolering du er på udkig efter. Vi har redskaberne til at udføre alle typer, hvor nogle kræver bestemt værktøj og derfor er mere omkostningsfulde og tidskrævende. Vi kommer gerne ud til dig og yder uvildig rådgivning. Her giver vi dig også et uforpligtende tilbud.

Ønsker du at høre mere om hvordan du kan forbedre dit indeklima, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 40 26 16 33 eller ved at skrive en mail til os på info@nordvestejendomsservice.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.