Loftisolering ved Thisted, Nykøbing Mors og Struer

Kunne du tænke dig at få dit hus isoleret med et bæredygtigt isoleringsmateriale?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordvest Ejendomsservice finder du en certificeret isolatør til loftisolering i Nordjylland ved CBI Danmark (NVIRO), samt Knauf. Vi rykker ud og yder loftisolering ved Thisted, Nykøbing Mors og Struer.

Vi anvender derfor NVIRO papirisolering, der produceres af en af Europas ledende producenter af isolering med papiruld, og som er et af landets bedste papirisoleringsprodukter med en isoleringsværdi lambda 37 og en brændværdi på B-S2-DO.

Vi isolere også med stenuld og glasuld.

Brug papir til loftisolering

En af grundene til at være kritisk med en traditionel mineralløsning ved loftsisolering er plast dampspærren, som er en nødvendighed ved netop mineraluld, da det ikke kan håndtere fugten fra husets beboere og ej heller den kondens, der dannes ved temperatur- og luftfugtighedsforskelle.​​

Det skal efter vores mening være slut med at pakke danskernes huse ind i en plastikpose og så derefter rense luften mekanisk. 

Så hvis du kunne tænke dig at sikre dit hus en lang levetid, og samtidig undgå problemer med et dårligt indeklima, så bør du vælge loftisolering med papiruld og diffusionsåbne dampbremser, hvilket vi naturligvis kan tilbyde.

​Kontakt os for en pris på loftisolering

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved loftisolering med papiruld, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den papirisolering, som du har behov for, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og du er garanteret professionelt udført isoleringsarbejde af en certificeret isolatør med et bæredygtigt isoleringsmateriale, når du vælger at lade os varetage din opgave.​

Hør mere om loftisolering ved at ringe til os på telefon 40 26 16 33 eller ved at skrive en mail til os på info@nordvestejendomsservice.dk. Vi har også en kontaktformula.