Hulmursisolering med papiruld, glasuld samt stenuld

​Kunne du tænke dig at få udført en hulmursisolering af din bygning, og leder du efter en certificeret isolatør, der kan varetage isoleringsarbejdet?

Så står vi hos Nordvest Ejendomsservice klar til at hjælpe dig. Med base i det Nordjydske, rykker vi ud og udfører hulmursisolering ved Thisted, Nykøbing Mors og Struer.

Vi er certificeret papirisolatør ved CBI Danmark (der i dag hedder NVIRO), og vi anvender dermed det bæredygtige isoleringsmateriale papiruld fra NVIRO. Her er der tale om et isoleringsprodukt, der bliver produceret af en af de ledende isoleringsproducenter i Europa, og du får et af de bedste produkter i landet til isolering med en brændværdi på B-S2-DO og en isoleringsværdi lambda 37.

Vi er certificeret installatør af glasuld ved Knauf. 

Mindsk CO2-udledningen med hulmursisolering

Med en hulmursisolering af din bolig har du mulighed for at mindske dit personlige CO2-aftryk betydeligt hvert eneste år. 

​Det betyder, at du både er med til at gøre en aktiv forskel for miljøet, samtidig med at du også har mulighed for at opnå store besparelser på din varmeregning, fordi du med en hulmursisolering også vil opnå en bedre isolering, og dermed vil du kunne holde bedre på varmen i din bolig.

Uanset hvilken type hulmursisolering du er på udkig efter, vil vi rigtig gerne rådgive dig. Vi har erfaring med hulmursisolering med glasuld, rockwool og papiruld.

Kontakt os for et tilbud på hulmursisolering

Har du nogle spørgsmål omkring hulmursisolering, kunne du tænke dig at høre mere om fordelene for både miljøet og din pengepung ved denne isoleringsform, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på isolering af din hulmur? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd kan vide, hvor meget isoleringsarbejdet vil komme til at koste dig. Vi kan kontaktes på tlf. 40 26 16 33 eller ved at skrive en mail til os på info@nordvestejendomsservice.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.