Nordvest Ejendomsservice er din foretrukne entreprenør, når der skal udføres tagmaling i Nordjylland. Med base ved Thyholm rykker vi ud til Thisted, Nykøbing Mors og Struer, hvor vi udfører professionel tagmaling som både vedligeholder og giver dit tag et helt nyt look. Læs mere nedenfor om vores arbejde med tagmaling.

Tagmaling i Thisted, Nykøbing Mors og Struer

Der er flere fordele ved at få udført tagmaling frem for at få nyt tag. Den største og mest iøjnefaldende årsag er det økonomiske aspekt. Vælger du at renovere i stedet for at købe nyt, kan du tit få det til en under en tredjedel af hvad det koster at lægge nyt tag. Får du lavet en tagrenovering med tagrensning og tagmaling, kan det forlænge dit tags levetid med op til 15 år.

Før taget males, skal det rengøres. Der er vi heldigvis også eksperter i. Vi har mange års erfaring med algebehandling og tagrensning. Du kan læse mere om tagrensning på vores side om netop dette. I samme ombæring kan du læse om hvordan vi udfører algebehandling - Algebehandling udføres ikke kun på tage, men også andre overflader i og omkring din bolig.

Fordele ved tagmaling

Udover at spare dig for en masse penge, kan tagmaling også styrke dit tag. Det danske klima kan også spille en stor rolle for dit tags velvære. Bliver taget udsat for fugt og frost, vil det med tiden slide på tagets overflade og dette kan resultere i skader. Får du renset og malet dit tag, giver du ikke kun dit tag nyt liv, du skaber en beskyttende hinde på ydersiden. Denne hinde isolerer med fugt og frost, som også har en positiv effekt på boligens indeklima.

Få et tilbud på tagmaling

Har du brug for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde og male dit tag, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til dig, for at give dig et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på tlf 40 26 16 33 eller ved at skrive en mail til os på info@nordvestejendomsservice.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde